Wilt u even op het kleintje letten?

MSG SCAN breidt uit, met 'Collect'

Barcode scan software geschikt voor iedere situatie

Niet elke klant is hetzelfde en niet elke klant wil hetzelfde. Daarom zijner meerdere mogelijkheden op het vlak van barcode scanning. Uiteindelijk gaat het erom dat u uw doel bereikt. Bij MSG snappen we dat als geen ander. Daarom bieden we ook niet één oplossing voor het scannen van artikelen, maar een scala. 

Zo gebruiken we MSG SCAN oplossingen in samenwerkingen met onze ‘grote’ WMS oplossingen. Maar zijn er ook barcode scan software oplossingen voor vertegenwoordigers ‘onderweg’, voor medewerkers van uw klanten, voor registratie van verbruik op werk of voor registratie van orders op de beurs. Zelfs in onze native iOS en Android apps zitten barcode scan software functionaliteit!

e-Mobile Collect - klein maar krachtig

'Scan to Collect'

Met de komst van de Collect maken we ons product portfolio breder. Onze kleinste en nieuwste oplossing van de MSG SCAN tak heet in technische termen: e-Mobile Collect. Zo eenvoudig als de scanner is, zo krachtig is de software waarmee u aantallen wijzigt, referenties of commentaar toevoegt en met een klik op de knop orders plaats bij één of meerdere leveranciers, op willekeurig welke wijze. 

De ervaringen van de eerste klanten zijn goed, gaat u met e-Mobile Collect in zee, dan bent u verkocht. U –en belangrijker- uw klanten mét u. Er zijn demo mogelijkheden op locatie, bij vaste klanten.

Met andere woorden, wilt u even op het kleintje letten?

Meer weten?

MSG SCAN

Of neem contact op