Topvogel: Vogels hier, vogels daar.

Pijl & Boog, Biologisch lunchen & Roofvogels!

Een dag vullend duurzaam programma

Pijl & Boog

Voor het personeelsuitje van 2015 had de activiteiten commissie van MSG, een duurzaam uitje op touw gezet! In Baarschot konden we na de koffie & gebak namelijk aan de slag met pijl en boog. Waarin de ene duidelijk met scherper schoot dan de ander! Een korte prijsuitreiking was dan ook zeker op zijn plaats met daarbij de volgende medaille winnaars: Guus: GOUD, Hugo: ZILVER en Peter: BRONS. 

Wandeling met Bioloog

Na het pijl en boog schieten stond bioloog Gert Brunink voor ons klaar. Voor een mooie wandeling door natuurgebied de Turkaa, tijdens deze wandeling werden leuke weetjes over de flora en fauna van het gebied verteld. Aan het eind van de wandeling kwamen we aan bij Topvogel in Diessen, om direct aan te schuiven voor een biologische lunch.

Werken met roofvogels + Afsluitende BBQ

Na de lunch stond het hoofdprogramma van de dag op de agenda. Onder begeleiding van valkenier Carel van Oirschot hebben we die middag een leuk en leerzaam programma met diverse soorten roofvogels afgewerkt.

Uitje MSG

De duidelijke uitleg, in combinatie met het prachtige weer en het zelf werken met diverse soorten roofvogels is, net zoals de locatie, uniek te noemen. Het geheel werd afgesloten met een voortreffelijke BBQ. Het vermoeden bestaat, dat veel collega’s die avond vroegtijdig op de bank in slaap zijn gevallen …

Samengevat, een geslaagde dag!