Ontwikkeling APP

MSG APP ter optimalisatie van de handelsketen en als extra verkoopkanaal

Ontwikkeling 'Zuiver Sales APP'

In het laatste kwartaal van 2011 is MSG gestart met de analyse en ontwikkeling van applicaties. Voor gebruik op tablets en smartphones. De belangrijkste doelstelling in het kader van ‘supply chain management’ is het kunnen leveren van toegevoegde waarde. Het bieden van productinformatie tijdens het bestelproces, voor de afnemers en de verkoop buitendienst.

Technisch & functioneel een stabiel platform

Nu 4 jaar later kunnen we zeggen dat we daarin geslaagd zijn. Zowel op technisch als op functioneel gebied hebben we een stabiel platform voorhanden. En sinds 2014 bewijst hij zijn efficiënte bijdrage aan de orderverwerking. Dat we ruim een decennium ervaring hebben met mobiele apparatuur heeft zeker bijgedragen aan de optimalisatie van de handelsketen. De bedrijfsapplicaties, apps, voor tablets en smartphones zijn in opkomst. MSG bewijst in deze ontwikkeling meer dan up-to-date te zijn, met de MSG APP.

Een aantal schermen uit de MSG APP

Splash scherm

Zuiver

Home scherm

Zuiver home

Het is daarom ook niet de vraag of een app voor uw commerciële activiteiten wordt ingezet, maar wanneer. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op de MSG APP pagina of neem contact op. 

Meer over de MSG APP

Of neem direct contact op